Servicii


Servicii Solution Media

 

Partenerii noştri se bucură de o inserţie rapidă a serviciilor şi produselor pe piaţă și de vizibilitate, printr-o strategie de promovare dedicată nevoilor şi agendei lor. Îţi oferim soluţii de comunicare personalizate în funcţie de specificul domeniului tău de activitate şi susţinem iniţiativele tale prin servicii de calitate.

Suntem specializați pe comunicarea foto-video, venindu-ți în ajutor cu profesioniști și aparatură de ultimă generație pentru:

 • Fotografie evenimente personale:logodne, nunţi, botezuri, TTD, aniversari, taieri de mot, etc;
   
 • Filmari profesionale de evenimente personale: filmari full HD pentru nunti, botezuri, aniversari, taieri de mot, etc.
   
 • Fotografie corporate - se vor realiza sedinte foto pentru diverse companii care au nevoie de poze din diverse motive: folosirea lor in website-ul/blogul propriu, diverse evenimente la care compania participa, diverse evenimente care au loc la sediul/punctele de lucru ale companiei (prezentari de moda, concerte, lansari de produse/servicii), etc.
   
 • Filmari corporate - se vor realiza filmari full HD pentru diverse companii: prezentari video ale companiei, filmarea unor anumite evenimente la care compania participa, filmarea unor evenimente care au loc la sediul/punctele de lucru ale companiei, filmari de prezentare a produselor/serviciilor companiei.
   
 • Fotografie de studio – se vor realiza diverse sedinte foto in cadrul studioului amenajat, pe mai multe categorii: a. Personale: sedinte foto absolvire, onomastice, aniversare, familie, portret. Etc; b. Evenimente speciale: sedinte foto de Craciun, Paste, Sfantul Valentin; c. Corporate: sedinte foto pentru anumite companii.
   
 • Realizarea si vanzarea de fotografii artistice - se vor realiza diverse fotografii acoperind o gama larga de motive (natura, mediul de afaceri, oameni, locuri geografice, etc) care vor fi scoase la vanzare in diverse website-uri dedicate ca de exemplu Shutterstock sau iStock Photo.
   
 • Fotografie si filmare de produs - acest serviciu are ca scop realizarea de fotografii si filmari de produs in cadrul studioului (sau la sediul clientului, folosind echipamentul de studio mobil).